Visu mīlētāju dienā galvenais ir būt kopā ar mīļiem un tuviem cilvēkiem. Šo kopābūšanu var padarīt saldāku, mielojoties ar gardu desertu.

Reklāma

Dzērveņu parfē

Parfē:

  • 250 g dzērveņu
  • 300 ml saldā krējuma
  • 130 g cukura
  • ēdamkarote džina

Saldējumam:

  • 250 g dzērveņu
  • 250 g cukura
  • 250 ml ūdens

Dzērvenes saputo ar cukuru un džinu. Saputo saldo krējumu un iecilā dzērveņu masā. Lej dziļā traukā un ievieto saldētavā.

Saputo dzērvenes, cukuru un ūdeni saldējumam. Lej citā dziļā traukā un ievieto saldētavā. Abām masām jāsastingst līdz uzputeņa konsistencei.

Liek kārtām glāzēs un rotā ar veselām dzērvenēm.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu. 

Pieraksties LASI.LV redaktora vēstkopai šeit.

Pieraksties un reizi nedēļā saņem padziļinātu LASI.LV galvenā redaktora aktuālo ziņu, kompetentu viedokļu un interesantāko interviju apkopojumu.