Ķirbis parast i ir liels un vienā gatavošanas reizē to ir grūti apēst. Tāpēc kādu šķēli vienmēr var atlikt pankūkām.

Reklāma

Sastāvdaļas

  • 200 g ķirbja mīkstuma
  • 2 olas
  • 100 ml piena
  • 100 g pilngraudu kviešu miltu
  • Sāls

Pagatavošana

  1. Ķirbja mīkstumu bez mizas un sēklām sarīvē biezenī uz smalkās rīves.
  2. Sakuļ olas, pievieno sāli, miltus, pievieno pienu un samaisa. Beigās mīklai pievieno ķirbja masu. Mīklai ļauj 30 minūtes nostāvēties.
  3. Sakarsē pannu, ietauko. Pankūkas cep no abām pusēm zeltainas.
  4. Ķirbju pankūkas ēd ar skābo krējumu vai balto jogurtu.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.