Ja garšo vistas gaļa, bet pasausā fileja jau apnikusi, var pagatavot pildītus rullīšus, ko pasniedz ar svaigajiem salātiem - gurķi, tomāti, sīpoliņš, mazliet sāls un krējuma.
Sastāvdaļas
- 300 g vistas filejas
- 45 g bekona
- 20 g spinātu
- 50 g labi kūstoša siera
- rīvmaize un milti panēšanai
- 2 olas
Pagatavošana
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 oC.
Vistas fileju pārgriež plakaniski. Liek uz dēlīša, uzkaisa sāli un piparus, pārklāj ar pārtikas plēvi un izklapē.
Uz filejas liek bekona šķēles, spinātus, sieru (to var sarīvēt vai sagriezt stienīšos).
Satin stingrā rullītī un liek (ar locījuma vietu apakšā) uz šķīvja.
Sakuļ olas. Uz viena šķīvja uzber miltus, uz otra – rīvmaizi. Vistas rullīti apviļā vispirms miltos, tad olā un rīvmaizē. Liek uz pannas un apcep brūnu no visām pusēm. Pēc tam liek cepeškrāsnī un cep 15 minūtes.