Salātos lieliski izskatīsies dažādu salātu sajaukums, bet garšas ziņā vēlams vairāk rukolas un sarkano, stingro radičio vai ledus salātu lapas.

Reklāma

Sastāvdaļas

  • 2 kūpinātas vistas filejas 
  • salātu mix, rukola
  • 1 greipfrūts 

Mērcei: 

  • 2 ēdamkarotes olīveļļas 
  • 2 ēdamkarotes sarkanvīna etiķa 
  • 2 ēdamkarotes ciedru riekstu 
  • 1 ēdamkarote cukura 
  • 1 čili pāksts
  • sāls, pipari

Lai sagatavotu greipfrūtu filejas, jānotīra ne tikai baltā miza, bet arī plānā miziņa katrai šķēlītei. Sagriež šķēlēs kūpinātās vistas filejas. 

Pagatavo bļodiņā mērci – eļļu sakuļ ar etiķi, pieliek ciedru riekstus, ļoti smalki sagrieztu čili, sāli un piparus, cukuru. 

Mērci salātiem uzlej tieši pirms pasniegšanas.

Ar garšaugiem un garšvielām var improvizēt katrs pēc izvēles, ko likt vairāk vai kaut ko nelikt nemaz.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.