Ir tikai viens veids, kā no ziemas ceļa radītajām gluži dabiskajām bailēm un saspringuma atbrīvoties. Kritiskas situācijas ir jāiemēģina, jāatšifrē drošos apstākļos.

Reklāma

Ir jāpaslidinās tīši! Un tādēļ es nekādi nevaru atbalstīt nupat medijos plaši izskanējušo it kā pozitīvo vēsti par policijas uzliktu sodu "driftētājam" kādā stāvlaukumā. Pievienotais video liecina, ka briesmas nevienam līdzpilsonim viņš tur nav radījis. Gluži otrādi – tās ir novērstas, jo viņš vairs nebūs ne lempis un nemākulis, ne trakulis uz koplietošanas ceļa.

Protams – daudz labāk būtu, ja līdzīgi eksperimenti tiktu veikti speciāli iekārtotās vietās. Un tādas mums ir. Darbu ir sākusi jau vairākus gadus par labāko, personīgiem un saudzējamiem auto vadītāju treniņiem piemērotāko atzītā "Brīvkalnu" trase. Informācija atrodama "Brīvkalnu" "Facebook" sadaļā.

Jebkuram savas iemaņas pilnveidot gribētājam šajos sniegos pieejama ir arī Biķernieku trase. Skatiet internetā – "www.bksb.lv".

Abi šeit ieteiktie treniņu objekti gan nav bezmaksas. Taču noteikti lētāki nekā ceļa negadījumu seku novēršana.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.