Ātri pagatavojams un viegls ēdiens, kas vienlīdz labi garšos kā auksts, tā arī silts.

Reklāma

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 2 galviņas ledussalātu
  • 1 puravs
  • 4 cieti vārītas olas
  • 10 ēdamkarotes zaļo zirnīšu
  • 6 konservētu ananasu ripas
  • malti melnie pipari
  • sāls

eļļa cepšanai

Mērcei:

  • pusglāze olīveļļas
  • 1 citrona sula
  • 1 apelsīna sula
  • 3 tējkarotes medus
  • malti melnie pipari
  • sāls

Pagatavošana

Vistas fileju sagriež gabaliņos, uzbārsta piparus un sāli un cep uz pannas sakarsētā eļļā, līdz gaļa mīksta. Pagatavo mērci: visas sastāvdaļas liek stikla burkā ar cieši noslēdzamu vāku un pamatīgi sakrata.

Ledussalātu galviņas sagriež šķēlēs, kārto uz šķīvja, pārber izceptos vistas filejas gabaliņus, zaļos zirnīšus, gabaliņos sagrieztus ananasus un olas. Pārliek ar plāni sagrieztām purava ripiņām, pārlej ar mērci.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.