Parlamentārietis un līdzšinējais "Apvienotā saraksta" pārstāvis Igors Rajevs kļūs par neatkarīgo deputātu un turpinās darboties kā Iekšlietu ministrijas parlamentārais sekretārs.

Reklāma

"Iepriekšējā iekšlietu ministra uzdevumā civilās aizsardzības darba grupu vadīja parlamentārais sekretārs Igors Rajevs, ministram par viņa paveikto un profesionālo piegājienu ir labas atsauksmes, tādēļ esmu gandarīts, ka Rajeva kungs ir piekritis šo darbu turpināt," uzsvēris iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis ("Jaunā Vienotība"). 

"Esmu gandarīts, ka iekšlietu ministrs novērtējis pieredzi un iekšlietu nozarē ieguldīto darbu. Esmu gatavs turpināt iesākto, lai izveidotu Latvijā efektīvu krīžu pārvaldības sistēmu, tāpat intensīvi būs jāstrādā, lai Latvijas austrumu robežas nostiprināšana notiktu ieplānotajos termiņos. Esmu apņēmies ieguldīt laiku un darbu, lai robežizbūvē nebūtu nekādas kavēšanās, Saeimā turpināšu strādāt ar iekšlietu jautājumiem gan Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijā, gan Pilsonības, migrācijas un sabiedrības saliedētības komisijā," teica Rajevs. Argumentējot "Apvienotā saraksta" frakcijas pamešanu, 

parlamentārietis teica, ka pēdējā laikā pārāk bieži esot palicis mazākumā un "cik tad tu ilgi vari būt mazākumā savā viedoklī", tāpēc kaut kādā veidā bijis nepieciešams reaģēt. 

Kļūšana par neatkarīgo deputātu nenozīmējot, ka Rajevs tagad automātiski visos balsojumos atbalstīšot koalīciju un patlaban būtu uzskatāms par 54. balsi koalīcijai. "Nekad nesaki nekad. To es redzēšu, kā tālāk tas viss izskatīsies. Jebkurā gadījumā es balsošu, kā uzskatu par vajadzīgu. Tā koalīcijas prakse man ne īpaši patīk," teica Rajevs.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.