Slavenais britu pavārs Džeimijs Olivers pievēršas neparastam un reizē ļoti aktuālam tematam – kā no mazumiņa pagatavot ko brīnumainu un mutē kūstošu, izmantojot pamatā to, kas atrodams ikvienā virtuvē. Uz šo jautājumu Džeimijs atbildēs "TV3 Life" skatītājiem brīvdienu rītos plkst. 8.00 raidījumā "Džeimijs turpina gatavot".

Reklāma

Talantīgajam pavāram ir daudz ieteikumu, kā ikdienišķus produktus un maltīšu pārpalikumus pārvērst gardā receptē. Raidījums tapis pandēmijas pašā karstumā, taču pavāra gudrie padomi būs noderīgi ikvienam un visos laikos, sevišķi, ja plāno ekonomēt uz dārgu produktu rēķina. Kas ir ne mazāk svarīgi – Džeimijs dalīsies praktiskos padomos un paņēmienos, stāstot, kā maksimāli izmantot maltīšu pārpalikumus, tādējādi samazinot pārtikas izšķērdēšanu.

Liekot lietā savu harismātisko stilu, Džeimijs piedāvā skatītājiem viegli pagatavojamas receptes un demonstrē vienkāršus pagatavošanas paņēmienus, parādot, ka ēdiena gatavošanai mājās nav jābūt biedējošai vai sarežģītai. 

Viņš uzsver kopīgas ģimenes maltītes nozīmi, mudinot virtuves darbos iesaistīt arī pārējos ģimenes locekļus.

Raidījumā tiks pētīta maltīšu plānošana, budžeta veidošana un esošo izejvielu maksimāla izmantošana.