Zupai sastāvdaļas var variēt pēc patikas un produktu daudzuma jūsu virtuvē -eksperimentējiet pēc sirds patikas.
Sastāvdaļas (4 personām)
šampinjoni, kartupeļi (lai ietaupītu laiku, izmantoju "Ezerkauliņu" kartupeļu daivas, kas jau gatavas un sagrieztas vārīšanai), saldēts pupiņu maisījums, brokolis, ziedkāposts, vistas filejas gabaliņi, paprika, buljona kubiņi, garšvielas.
Pagatavošana
Nelielā eļļas daudzumā garšvielās apcep vistas gaļu, šampinjonus, papriku. Liek vārīties ūdeni 1/3 katliņa. Kad ūdens uzvārījies, pievieno kartupeļus. Sajauc buljona kubiņus ar ūdeni un pievieno zupai. Tad pievieno brokoli, ziedkāpostu un vistas filejas gabaliņus.
Kad zupa gandrīz gatava, pievieno saldēto pupiņu maisījumu un garšvielas.
Nepārvāriet. Jo kraukšķīgāka konsistence, jo lielāka sāta sajūta.