Pēc tradicionālās cūkgaļas karbonādes receptes var cept arī cukīni vai ķirbi.

Reklāma

Sastāvdaļas

  • 2 cukīni
  • 3 olas
  • 100 g miltu
  • Eļļa cepšanai
  • Sāls
  • Svaigi malti melnie pipari
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Cukīni sagriež 1 cm biezās šķēlēs. Apkaisa ar sāli un atstāj sietā uz bļodas. Pēc 15 minūtēm cukīni šķēlītes nosusina papīra dvielī. Cukīni šķēles no abām pusēm apkaisa ar miltiem.
  2. Olas sakuļ ar dakšiņu, pievieno maltos piparus.
  3. Pannā lej eļļu 1 cm biezumā un uzkarsē. Cukīni šķēlītes mērc olā un liek uz sakarsētās pannas. Cep zeltainas no abām pusēm. Pasniedz karstas.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.